escut-blanes-blanc-fons-transparent

Preguntes freqüents

Cinc empreses de pirotècnica competiran entre elles oferint un espectacle ple de llum i color. Durant cinc nits consecutives, del 22 al 26 de juliol, van tenint lloc cadascun dels espectacles pirotècnics I un jurat especialitzat decideix quin és el millor espectacle pirotècnic de tots.

Els focs d’artifici es poden apreciar des de diferents emplaçaments de la vila, però el millor lloc per veure’ls és des de les platges del voltant de Sa Palomera.

No. El concurs de focs d’artifici de Blanes és totalment gratuït.

Comença a les 22.30h, ja que cal que sigui totalment fosc per tal de poder apreciar els focs d’artifici en tota la seva bellesa.

Solen tenir una durada aproximada d’uns 20 minuts. Pot semblar poc, però 20 minuts seguits de focs artificials és un espectacle molt intens!

Disposes de vàries opcions: anar a la platja, passejar pel centre històric, passejar per la fira d’atraccions, menjar en qualsevol dels establiments de restauració de la vila…

Solen haver-hi retencions de vehicles a les entrades de Blanes a les hores prèvies a l’inici de cada espectacle pirotècnic. El més aconsellable és arribar amb algunes hores d’antelació per tal de tenir temps de buscar aparcament i de poder trobar un bon lloc per veure els focs amb tranquil.litat. També és aconsellable no tenir pressa per a marxar ja que també hi solen haver retencions en finalitzar els focs.

Només hi poden participar empreses de pirotècnia especialitzades en aquest tipus d’esdeveniments.