escut-blanes-blanc-fons-transparent

Patrocini i col.laboradors

Espectacles del caire del Concurs Internacional de Focs d’Artifici no serien possibles sense la col.laboració d’importants empreses que, tot contribuint a la potenciació dels Focs d’Artifici de Blanes, aprofiten per promocionar les seves marques o productes, atès que del concurs de focs de Blanes se’n fan ressò els principals mitjans de difusió estatals.

La qualitat dels enginys pirotècnics i el prestigi del Concurs de Castells de Focs estan a l’alçada de poder oferir una immillorable imatge d’espectacle de qualitat a qualsevol possible empresa patrocinadora. S’ha comptat en els últims anys amb una nodrida llista de prestigiosos patrocinadors.

La plataforma central de llançament es troba ubicada en  la zona de la roca de Sa Palomera de Blanes, envoltada de mar, situada al bell mig de la badia, punt geogràfic en què comença la Costa Brava. La superfície de llançament ocupa a l’entorn de 4.000 metres quadrats sobre els quals  s’ubiquen els estris metàl.lics de llançament amb un pes aproximat de 4 tones diàries.

El personal de muntatge s’estima a l’entorn de les 70 persones i 90 més són les que s’ocupen de cobrir tots els altres serveis que envolten  l’organització, fent un total de 160 persones. Diàriament es disparen uns 1.200 quilos de pólvora que enlairen els diferents enginys pirotècnics, que, fins al dia de llançament, són custodiats per membres de la Policia Local.  El sistema d’encesa i llançament és totalment electrònic i les seqüències són controlades per ordinadors des de la cabina de control situada a les rodalies de la plataforma de llançament.