escut-blanes-blanc-fons-transparent

Pirotècnia Zaragozana

Fundada el 1860, la Pirotècnia Zaragozana és una de les empreses més veteranes del panorama pirotècnic espanyol. Va començar en un petit taller situat en un barri rural de Saragossa, regentat per Ángel Sanz, i es va anar transformant al llarg dels anys en una veritable fàbrica de focs artificials, sempre en mans de la mateixa família.

L’any 2014 l’empresa va entrar a formar part del grup Etienne Lacroix, present en la indústria pirotècnica des de 1739. Totes dues entitats comparteixen els mateixos valors d’independència, ètica i excel·lència, i aquesta unió aporta a Pirotècnia Zaragozana una major capacitat de desenvolupament tant industrial com comercial, dins del grup . La seva filial, Ruggieri, líder europeu indiscutible en la realització d’espectacles pirotècnics, els permet accedir a mitjans tècnics i artístics complementaris, la qual cosa aporta als seus espectacles l’experiència adquirida arreu del món.

Des del 2017 Pirotènia Zaragozana  compta amb la direcció de Luis Brunchú, pirotècnic de la quarta generació d’aquesta reconeguda família.